Sol·licitud d’informació detallada (PSC+Si+ERC)


Sol·licitud d’informació detallada sobre la nova distribució de les comissions informatives i les assignacions econòmiques de les mateixes, als càrrecs electes de la corporació
 
Montse Assens Borda, regidora i portaveu del Grup Municipal Solidaritat Catalana per la Independència, manifesta el següent:

Que el dimarts dia 21 de juny es va celebrar una sessió plenària extraordinària en la qual es va procedir a les votacions de diferents punts de l’ordre del dia que tenien relació en la delegació i distribució del nou cartipàs municipal, així com en les convocatòries de les comissions informatives, junta de govern i sessió plenària.

Que un dels punts feia referència a les comissions informatives, les quals han patit una petita variació respecte les vigents en l’anterior legislatura.

Que aquestes comissions informatives tenen una incidència directa en les retribucions econòmiques assignades als càrrecs electes.

Que els grup municipal signant no ha estat suficientment informat, per part de l’equip de govern, d’aquesta nova distribució i de les assignacions econòmiques.

És per tot això que sol·licitem, amb caràcter d’urgència, una reunió amb el regidor d’hisenda, o en el seu cas amb la Junta de Portaveus, per tal d’obtenir la informació més detallada sobre aquesta qüestió.


Premià de Dalt, 23 de juny de 2011


Montse Assens i Borda
Solidaritat Catalana per la Independència