11 de juny. Discurs de Montse Assens


Primer de tot vull felicitar l'Alcalde i a les Regidores i Regidors, pels resultats obtinguts.

Avui és un dia molt especial per a mi, com ho és per a tots vosaltres.
Inicio un camí com a regidora, esperonada pel desig de servei al nostre poble.
Em vaig presentar envoltada de gent amb moltes ganes de fer millores en el funcionament d'aquest ajuntament, i és per això que demanàvem un canvi.

Tots sabeu que les nostres sigles clamen independència i jo tinc el compromís i l'esperit de lluita per aconseguir-la. Però, també heu de saber que sortosament aquí no estic sola només amb unes sigles al darrera, sinó que m'acompanyen un bon grapat d'amigues i amics compromesos a treballar amb fermesa per Premià de Dalt.
La travessa pel desert que pot suposar quatre anys a l'oposició, no és el millor escenari per tirar endavant el munt de propostes engrescadores que portem en el nostre programa. Però tot i així, no defallirem.
No deixarem mai de proposar-ne al Ple, i treballarem per crear el consell de barris, des del qual poder mantenir reunions periòdiques per explicar què fa i què no fa l'equip de govern i què fem nosaltres.
Ens comprometem a fer una oposició constructiva, reconeixent i donant suport a la feina ben feta, vingui d'on vingui, i criticant-la o denunciant-la quan faci falta.
Cercarem entre dunes qualsevol oasi per petit que sigui, i si en ell hi ha un tros de terra que pugui ser llaurada, en ella hi plantarem la llavor de la nostra il·lusió.
Perquè volem canviar l'aridesa d'una terra erma que sols serveix per fer créixer pedres, per una de més rica on poder conrear persones humanes. Perquè són els veïns de Premià de Dalt qui han de fer el seu poble i no els polítics. Perquè creiem molt sincerament en les persones, i les persones estan per sobre dels ideals, per molt lloables que aquests siguin.

Encetem doncs aquesta etapa amb la il·lusió de fer feina per Premià de Dalt, per la seva gent, per tothom, per les dones i pel jovent, per la gent gran, pels nou vinguts i per les famílies. Us prometem dedicació i esforç.


I com diu Miquel Martí Pol:
En solitud, però no solitaris,
reconduïm la vida, amb la certesa
que cap esforç no cau en terra eixorca.
Dia vindrà que algú beurà a mans plenes
l’aigua de llum que brolli de les pedres
d’aquest temps nou que ara esculpim nosaltres.

Amigues i amics, gràcies a tothom per ser aquí.