TOTS els barris som Premià

Solidaritat Catalana, mitjançant el "Projecte Imagina" hem fet una sèrie de consultes a la població per copsar la seva opinió sobre la realitat i la problemàtica de Premià de Dalt i els hem demanat propostes. Gràcies a la participació ciutadana hem pogut desenvolupar aquest programa municipal.
A Premià de Dalt la població viu dispersada en barris distanciats entre ells. L'Ajuntament ha de fer el possible per arribar a tots els ciutadans, per tant la nostra proposta fonamental és la creació d'un Consell de barris que ens apropi l'opinió i les inquietuds de TOTS els veïns de Premià de Dalt.

Barri del Remei-Castell    1.753
Buvisa    4
La Cisa    253
Disseminats de Mar         67
Disseminats de Mar Ponent    30
Disseminats de Muntanya         8
La Floresta        1.834
Premià de Dalt         2.807
Puig de Pedra-Sot del Pi         651
Santa Anna-Tió         2.537

                                       Segons dades de "Idescat" del 2009


INTRODUCCIÓ

     El món local és la punta de llança en el moviment d'alliberament nacional, en tant que és al seu voltant que s'aplega un primer nivell organitzatiu de les comunitats.
     Solidaritat Catalana per la Independència ens presentem a les eleccions municipals amb una candidatura transversal no només en pensament polític sinó generacional, que integra també persones independents compromeses amb Premià de Dalt.
     Actuarem sempre en positiu, reconeixent la feina ben feta, vingui d'on vingui i criticant-la quan faci falta.
     Cal una nova etapa en la que els Ajuntaments no es resignin a ser una “empresa de serveis” ni una agència de col·locació dels afiliats als partits.
     Conscients de la crisi que estem vivint, apostem per una economia sostenible que redueixi despeses. Cal mancomunar serveis i proveïdors.
     Limitació de mandats: dues legislatures són suficients.
     Apostem pel creixement sostenible  i la qualitat de vida per a tots els ciutadans.
     Som un equip de gent que no viu ni vol viure de la política. Ja fa temps que treballem pel poble des de les entitats, associacions, AMPA, grups de joves, societats culturals i grups solidaris.
     Apostem pel Consell de barris, la participació ciutadana i les consultes populars en aquelles qüestions que afectin el futur de Premià de Dalt.
     Ens comprometem a mantenir, a través del Consell de barris, reunions periòdiques per explicar què fa i què no fa l'equip de govern i què fem nosaltres.