programa


TOTS els barris som Premià


Diem      al Consell de barris
Diem      a la iniciativa empresarial i a la creació de treball
Diem      a l’atenció preferent a infants, joves i grans


PROGRAMA MUNICIPAL 2011

TOTS els barris som Premià
Solidaritat Catalana, mitjançant el "Projecte Imagina" hem fet una sèrie de consultes a la població per copsar la seva opinió sobre la realitat i la problemàtica de Premià de Dalt i els hem demanat propostes. Gràcies a la participació ciutadana hem pogut desenvolupar aquest programa municipal.
A Premià de Dalt la població viu dispersada en barris distanciats entre ells. L'Ajuntament ha de fer el possible per arribar a tots els ciutadans, per tant la nostra proposta fonamental és la creació d'un Consell de barris que ens apropi l'opinió i les inquietuds de TOTS els veïns de Premià de Dalt.

Barri del Remei-Castell
1.753
Buvisa
4
La Cisa
253
Disseminats de Mar           
67
Disseminats de Mar Ponent
30
Disseminats de Muntanya           
8
La Floresta   
1.834
Premià de Dalt        
2.807
Puig de Pedra-Sot del Pi  
651
Santa Anna-Tió      
2.537

                                       Segons dades de "Idescat" del 2009:

INTRODUCCIÓ

*      El món local és la punta de llança en el moviment d'alliberament nacional, en tant que és al seu voltant que s'aplega un primer nivell organitzatiu de les comunitats.
*      Solidaritat Catalana per la Independència ens presentem a les eleccions municipals amb una candidatura transversal no només en pensament polític sinó generacional, que integra també persones independents compromeses amb Premià de Dalt.
*      Actuarem sempre en positiu, reconeixent la feina ben feta, vingui d'on vingui i criticant-la quan faci falta.
*      Cal una nova etapa en la que els Ajuntaments no es resignin a ser una “empresa de serveis” ni una agència de col·locació dels afiliats als partits.
*      Conscients de la crisi que estem vivint, apostem per una economia sostenible que redueixi despeses. Cal mancomunar serveis i proveïdors.
*      Limitació de mandats: dues legislatures són suficients.
*      Apostem pel creixement sostenible  i la qualitat de vida per a tots els ciutadans.
*      Som un equip de gent que no viu ni vol viure de la política. Ja fa temps que treballem pel poble des de les entitats, associacions, AMPA, grups de joves, societats culturals i grups solidaris.
*      Apostem pel Consell de barris, la participació ciutadana i les consultes populars en aquelles qüestions que afectin el futur de Premià de Dalt.
*      Ens comprometem a mantenir, a través del Consell de barris, reunions periòdiques per explicar què fa i què no fa l'equip de govern i què fem nosaltres.


Volem un Premià endreçat i aquestes són les nostres propostes

Salut pública

Opinions recollides del Sindicat de metges: No es pot aplicar mesures d'estalvi si encara no s'han concretat. La retallada no pot ser lineal ni es pot fer sense miraments a totes les conselleries. A tots els centres no es pot demanar la mateixa capacitat d'eficiència o estalvi. Aquestes retallades assistencials posen en perill la salut de les persones. Cal promoure un govern territorial de salut.

*      Crearem el Consell de Sanitat i Salut Pública com a eina prioritària per elaborar un Pla de Salut per Premià de Dalt.
*      Realitzarem campanyes de prevenció de les malalties.
*      Tindrem especial atenció a les principals problemàtiques dels joves en l’àmbit de la salut: trastorns de la conducta alimentària, salut mental, sinistralitat juvenil, drogoaddiccions, sexualitat, etc. I en les específiques de la dona.
*      De forma prioritària, cal desencallar la construcció del CAP al barri Santa Anna-Tió. Depenem d'un servei d'urgències i d'un Hospital de zona col·lapsat, i actualment més que mai a causa de les retallades.
*      Mancomunarem serveis sanitaris amb Premià de Mar.
*      Promourem campanyes de vacunacions en coordinació amb les autoritat sanitàries.
*      Impulsarem un sistema de voluntaris per passejar gossos com a teràpia per a les persones, sobretot per a la gent gran.
*      Controlarem i gestionarem les plagues d'animals que afectin les zones urbanes (rates, mosquits, etc)
*      Gestionarem el cens d'animals de companyia així com l'autorització d'animals potencialment perillosos.
*      Controlarem la potabilitat de les aigües i recuperarem mines i pous.
*      Farem un control periòdic de salubritat en edificis públics.


Serveis socials.

*      Atenció preferent a les persones més vulnerables, amb carències i/o dificultats per motius de precarietat social, desatenció familiar, dificultat d'integració... i  sobretot als infants, joves i grans.
*      Dedicarem l'atenció necessària als discapacitats.
*      Garantirem assistència a les persones dependents.
*      Donarem suport a les persones grans pel que fa als serveis de la vida diària, menjadors socials i anar a fer la compra.
*      Farem les gestions per aconseguir un centre geriàtric públic i un Centre de dia. Si això no fos possible, treballarem per crear places públiques en els centres privats que hi ha a la població.
*      Procurarem la detecció precoç de les famílies en risc d'exclusió.
*      Promocionarem el servei a la dona: informació, assessorament, suport i orientació.
*      Procurarem detectar els casos de dones que pateixen situacions de violència familiar.
*      Potenciarem els programes de suport a les famílies.


Educació i Ensenyament.
Escola bressol, Primària, Secundària i de Música

*      L'Administració local ha d'assumir un paper de lideratge polític respecte de la promoció de treball educatiu integrat pels diferents agents que intervenen en el municipi. L'escola no pot ser l'única institució sobre la qual recaigui  l'educació. Cal desenvolupar projectes comunitaris amb les famílies, els barris, l'esport i l'espai públic que permetin un treball educatiu d'entorn.
*      Donarem suport a les Escoles Bressols Municipals, i l'escola de Música i Dansa, dotant-les del material necessari que permeti impartir un ensenyament de qualitat, en col·laboració amb els mestres i els pares, essent conscients sempre que partim d'uns pressupostos ajustats.
*      Dedicarem especial atenció a l'Escola de Música i Dansa, que travessa una delicada situació econòmica, per aconseguir que a través d'una bona gestió sigui sostenible des de punt de vista econòmic.
*      Màxima col·laboració amb el professorat i les AMPA de les escoles públiques del municipi.
*      Instaurarem “els camins escolars” per a la seguretat dels nostres alumnes
*      Donarem suport als mestres, i si cal a les famílies, per tal que els alumnes amb necessitats temporals d'aprenentatge, puguin tenir classes de reforç.
*      Donarem sortida ala joves amb el PQPI (Programa de qualificació professional inicial) per a joves majors de 16 anys sense ESO.
*      Fomentarem projectes singulars per a alumnes amb alt grau de desmotivació.
*      Vetllarem perquè TOTS els infants i joves estiguin escolaritzats.
*      Donarem suport als mestres per tal d'aconseguir una ràpida i plena integració de TOTS els alumnes nouvinguts.
*      Amb la finalitat de donar a conèixer als infants i joves de la  vila el nostre patrimoni històric, crearem un premi dirigit a les escoles del municipi per un treball o projecte sobre la història de Premià, en qualsevol de les seves vessants.
*      Organitzarem tallers de natura i horts urbans a La Cisa.
*      Impulsarem el Consell Escolar Municipal.
*      Donaren suport a la tasca municipal per a la l'educació permanent de persones adultes.


Cultura

*      Mantindrem el pressupost de cultura, sense rebaixa, i amb la intenció d'augmentar-lo tan aviat com la situació econòmica ho permeti.
*      Establirem una política clara i transparent de convenis i/o subvencions amb les entitats locals que promoguin les tradicions, la llengua i la cultura catalanes.
*      El que facin les Entitats no ha de fer-ho l'Ajuntament, només col·laborar-hi i donar-hi suport.
*      Cal un local per les entitats, que podria ser l'antic Ajuntament.
*      Farem que el Consell de Cultura Municipal sigui un òrgan operatiu on hi hagi un representant de cada entitat i associació del poble.
*      Crearem un calendari per coordinar les activitats ciutadanes des de l'Ajuntament amb accés públic de consulta, per tal de no superposar-les en el moment d'organitzar-les i fer la previsió de dates de manera racional.
*      Establirem, sempre que sigui possible, un circuït supramunicipal per optimitzar els actes culturals: exposicions, concerts, debats, conferències, teatre i d'altres.
*      Continuarem els treballs que s'han fet sobre la memòria històrica de Premià de Dalt i recuperarem el patrimoni intangible: històries, llegendes, testimonis...
*      Pel que fa a arxiu i patrimoni continuarem amb la bona feina feta fins ara i impulsarem la digitalització de documents d'interès local per tal de preservar-los i fer-ne difusió.
*      Unificarem els espais de l'Arxiu municipal perquè aquest estigui més a l'abast del ciutadà i pugui ser utilitzat com a material de consulta.
*      Farem una recollida exhaustiva de dades sobre el patrimoni cultural del municipi i la seva valoració, permetent així l’establiment de mesures per a la seva protecció i conservació.
*      Recuperarem el material trobat al Poblat Ibèric que ha anat a parar fora del nostre poble. Habilitarem l'antic escorxador per guardar-hi i exposar-hi tot el material. Igualment, treballarem per la recuperació de peces que estan en altres museus comarcals, encara que sigui en dipòsit, i les portarem a Premià de Dalt.
*      Crearem una Comissió de Patrimoni com a eina per vetllar per la seva conservació i restauració.
*      Farem un estudi exhaustiu de l’estat de conservació dels béns mobles arquitectònics i de béns mobles de Premià de Dalt.
*      Promourem visites concertades a cases i espais emblemàtics per tal de poder conèixer el patrimoni arquitectònic i els béns mobles  de Premià de Dalt.
*      Volem aprofitar el potencial de molts artistes de vàlua nacional i internacional que tenim al nostre poble per apropar-los als nostres veïns, especialment als joves i als infants perquè en siguin coneixedors.
*      Vetllarem per tenir especial atenció al Servei Local de Català, que ajudi a fer de la nostra llengua una eina d'integració social dels nouvinguts.
*      Potenciarem el Voluntariat Lingüístic (parelles lingüístiques)
*      Revisarem el Reglament d'Ús del  Català a l'Ajuntament en el sentit de reforçar l'eficàcia de la seva aplicació i donar-hi la màxima projecció sobre l'activitat municipal. Per exemple, obligació de proveïdors i contractistes d'utilitzar el català en les seves relacions administratives amb l'Ajuntament. Aquest punt  ja fou aprovat pel Ple d'aquest Ajuntament.
*      Entenem que l'esperit de la Missa Rociera ha de ser el genuí d'aquest tipus de celebracions i no un negoci o una activitat polititzada. Tenim la festa de l'Aplec de  la Cisa que podria ser comparable i no comporta tanta despesa pública.
*      Farem que el Bus funcioni també en caps de setmana ja que les activitats que es fan al casc antic no són accessibles a la gent dels barris que no disposen de transport.
*      Vetllarem perquè es duguin a terme totes les propostes recollides en el Pla d'Acció Cultural, i que aquest no sigui tan sols paper que es queda dins d'un calaix.
*      Donarem suport a totes aquelles manifestacions culturals i artístiques que ja tenen una llarga tradició al nostre poble, com el Pessebre Vivent, Reis, Missa Rociera, Carnestoltes, El Divertit, Festival de Música, Cercavila de gegants,  Premis Marià Manent i Valerià Pujol, Poemes il·lustrats, PdePoesia, Subhasta dels artistes, Fira de Nadal, entre d'altres.
*      Vetllarem perquè la Festa Major arribi a TOTS els ciutadans de Premià de Dalt.


Joventut i esports

*      Cal trobar una instal·lació en condicions per al Cau l'Espolsada. És per això que proposem d'allotjar-los a l'antic edifici de l'Ajuntament, concretament en el local que ocupava la Policia pel fet de reunir les condicions idònies per al Cau. Proposem que, mentre no es dugui a terme el trasllat definitiu al nou local, es posin barracons a Can Figueres o a la Cisa. Aquesta solució ha de ser vista com a transitòria i en cap cas no pot superar la durada d'un curs lectiu. 
*      Valorem molt favorablement la tasca que s'està fent des d'aquesta Agrupació i els encoratgem a continuar-ho fent. És per això que també proposem establir una comunicació més propera i regular amb aquesta entitat així com fer difusió de les seves activitats del curs i d'estiu.
*      Potenciarem la integració dels nens dels diferents barris als esplais, amb la intenció que s'integrin amb facilitat en el marc social i cultural català.
*      Cal que els joves tinguin un local per reunir-se i  creiem que un lloc adient pot ser una part de l'edifici de l'antic Ajuntament.
*       Cal parlar amb els joves i, amb ells, fer un programa de joventut que respongui a les seves necessitats. Crearem un espai de trobada per a ells, administrat per ells i sense les limitacions horàries que tenen les dependències municipals.
*      Donarem suport a les iniciatives de joves fomentant la seva participació.
*      Potenciarem l'Oficina del Servei d'Ocupació municipal amb la borsa de treball juvenil.
*      Farem un seguiment del Pla de Joventut municipal, amb noves fórmules per a buscar sortides al jovent del nostre municipi.
*      Potenciarem la relació entre escoles i entitats esportives del municipi per tal de fomentar els diversos esports que es practiquen a Premià de Dalt, a través de convenis entre escoles i clubs.
*      Potenciarem la utilització de les instal·lacions esportives: futbol, poliesportiu, biciparc, skate, petanca i les pistes dels barris.
*      Per a tot això, ÉS IMPRESCINDIBLE que el bus que connecta els diferents barris i Premià de Mar també funcioni els caps de setmana.

Civisme

*      Habilitarem un parc o un espai delimitat per passejar i jugar amb els gossos i d'altres animals de companyia. Un espai on els animals puguin anar deslligats sense destorbar el descans i el lleure d'altres usuaris.
*      Instaurarem campanyes per a la correcta recollida d'excrements de gossos, assegurant que sempre hi hagi papereres i bosses.
*      Vetllarem per la correcta utilització dels espais públics, sobretot els parcs infantils.
*      Farem un control periòdic dels animals domèstics abandonats.
*      Vetllarem perquè la festa tradicional de la nit de Reis no es converteixi en una activitat vandàlica.


Medi ambient

*      És imprescindible assegurar un creixement sostenible, mantenint l'equilibri entre creixement i entorn natural.
*      El massís de Sant Mateu, integrat en el PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural) de la Serra de Marina conté una gran diversitat de petits ecosistemes concentrats en una àrea molt petita. Avui Sant Mateu acompleix la finalitat de donar qualitat de vida als ciutadans del Maresme i del Vallès Oriental, per les possibilitats de lleure i de confort ambiental. En conseqüència, l'Ajuntament, que és copartícip de la gestió, no hauria d'oblidar la importància d'aquest espai per a Premià de Dalt, per la qual cosa s'haurien d'endegar programes de millora, tant pel que fa als seus usos com a la seva protecció.
*      Demanarem el canvi de PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural) per Parc Natural i intensificarem el compliment de la normativa dels PEIN pel que fa a la circulació de vehicles.
*      Garantirem la màxima transparència en temes mediambientals.
*      Potenciarem la creació d'horts urbans reutilitzant espais públics en desús, gestionats pels propis ciutadans, amb un lloguer simbòlic de l'espai.
*      Potenciarem la il·luminació blanca (enlloc de la groga) i que els fanals de llum enfoquin el carrer per evitar contaminació lumínica.
*      Evitarem que els arbres tapin la il·luminació dels fanals i dels senyals de trànsit
*      Donarem suport a la pagesia en tot allò que els calgui, i a l´ADF en la  realització de tasques de prevenció i informació.
*      Continuarem i promourem la recollida selectiva i l'ús de la deixalleria
*      Per a l'obtenció de llicències d'obres obligarem a soterrar totes les xarxes de cablejats aeris, tan elèctrics com de telecomunicacions.
*      Reduirem l’ús del paper en els tràmits administratius de l’Ajuntament creant una oficina de tràmits virtuals, a través del qual els ciutadans puguin conèixer l’estat dels tràmits que han iniciat.
*      Impulsarem projectes que afavoreixin la millora de la qualitat ambiental.


Participació

*      La independència, la participació ciutadana i la regeneració democràtica són la base del projecte de SI per als Països Catalans.
*      Ens comprometem a mantenir, a través del Consell de barris, reunions periòdiques per explicar què fa i què no fa l'equip de govern i què fem nosaltres
*      Lluitarem, en la mesura de les nostres possibilitats, per tal d'aconseguir que a les eleccions s'hi presentin llistes obertes, que permetin al ciutadà escollir les persones que cregui més capacitades.
*      Promourem la integració de persones immigrades a les entitats i a les festes tradicionals de la població.
*      Vetllarem perquè no hi hagi cap persona discriminada ni exclosa socialment a causa de la seva raça, religió, origen, sexe, orientació sexual o discapacitat.
*      Impulsarem processos de consulta popular per prendre les decisions més importants que afectin el municipi.
*      Establirem contacte amb les persones nouvingudes, per informar-los sobre el poble que han escollit per viure (llengua, serveis, lleure, associacionisme, festes, tradicions…) així com dels drets i deures que els corresponen.


Equipaments, serveis i mobilitat

*      Planificarem els serveis en funció del creixement de la població, tenint en compte TOTS els barris.
*      En funció dels equipaments municipals lliures, optimitzarem tots els recursos existents.
*      Farem que els equipaments públics siguin accessibles a les persones amb mobilitat reduïda.
*      Afavorirem la proximitat dels serveis bàsics.
*      Vetllarem perquè es tingui en compte els espais de pas per als vianants quan hi hagi obres.
*      Revisarem els paviments exteriors del poble per tal d'evitar relliscades.
*      Millorarem el manteniment de la via pública: voreres prou amples perquè hi puguin passar els cotxets dels bebès, carros de la compra, cadires de rodes...
*      Instal·larem bancs  i cadires per seure a la via pública i, de manera especial en els llargs recorreguts de passeig que hi ha fins a la Cisa, el Poblat Ibèric, i d'altres. Així com en els barris on encara no n'hi ha, com la Floresta, El Remei, Puig de Pedra, la Cisa...
*      Instal·larem a tots els equipaments públics canviadors de bolquers, tant als serveis de les dones com en el dels homes.
*      Potenciarem l'ús de la bicicleta.
*      Augmentarem la freqüència de pas i els horaris del transport públic, així com la ubicació de les seves parades, tenint en compte la proximitat amb els equipaments i serveis.
*      Plantejarem la situació de les concessions de  i d'altres serveis perquè surtin a concurs públic periòdicament per a donar igualtat de possibilitats i perquè no estiguin adjudicades indefinidament a una mateixa persona.
*      Impulsarem la pràctica de l'activitat esportiva compatible amb el medi ambient.
*      Vetllarem per la supressió de les barreres arquitectòniques tenint en compte les necessitats dels diferents col·lectius.
*      Realitzarem revisions periòdiques dels elements d'extinció d'incendi, sobretot els hidrants.
*      Augmentarem  i millorarem la neteja dels carrers i espais públics.
*      Adaptarem els contenidors d'escombraries per fer-los accessibles a persones amb discapacitat visual.
*      Millorarem la il·luminació de la via pública, en especial de parcs i places
*      Posarem papereres amb cendrers.


Comerç, Indústria i Activitat econòmica

*      Facilitarem els tràmits i les gestions dels comerciants, dels industrials i dels nous emprenedors.
*      Potenciarem i defensarem el comerç urbà per afavorir la dinamització i vitalitat del municipi.
*      Promourem i donarem suport a  l'Associació de comerciants.
*      Millorarem la xarxa de comunicació entre els polígons.
*      Potenciarem la política de contractació d'estudiants del poble en règim de pràctiques.
*      Subvencionarem, mitjançant reducció d'impostos, les empreses que donin feina als ciutadans del poble en situació d'atur.
*      Establirem ajudes per a la retolació en català del comerços i indústries.


Ràdio, comunicació  i noves tecnologies

*      A través  dels mitjans de comunicació audiovisuals difondrem l'agenda d'activitats municipals als pobles veïns.
*      Dotarem de més recursos la ràdio perquè pugui donar millor servei.
*      Vetllarem perquè la informació de la ràdio sigui sempre transversal.
*      Promourem i potenciarem les noves tecnologies al servei de les persones.
*      Farem una pàgina web més activa i participativa i instal·larem més zones wifi
*      Potenciarem  l'audiència amb programes imaginatius.
*      Treballarem perquè la ràdio i les xarxes de telefonia arribin a tot el poble. Per exemple podem dir que hi ha zones de Can Werboom on no arriba la freqüència.
*      Aprofitarem la ràdio per emetre programes de llengua.
*      Farem que els programes de la ràdio es publiquin en una pàgina web.


Urbanisme, Creixement i desenvolupament urbà

*      Ens oposem al creixement urbanístic indiscriminat (la Cisa, Can Botei, Can Olla, L'Infern, El Carme...)
*      Ens oposem, també, a la requalificació de terrenys protegits.
*      Intentarem trobar la fórmula per tal que els habitatges que hi ha actualment buits, surtin al mercat de lloguer i de venda a l'empara d'un contracte garantit per l'Ajuntament.
*      S'ha aprovat en el Ple de l'Ajuntament un creixement del municipi en obra privada, aproximadament, de 650 habitatges Exigirem la implementació de serveis per cobrir les necessitats de tot aquest augment de població.
*      Volem que es tingui en compte que els projectes no poden ser agressius amb el medi ambient  i que han de ser més ecològics.


Administració Local i Món Municipal

*      Apostem per la limitació de mandats. Dues legislatures són suficients.
*      Demanarem transparència i control de les despeses de cada Regidoria.
*      Vetllarem perquè els acords del Ple s'executin en el menor temps possible.
*      Potenciarem la millora qualitativa dels tràmits administratius, simplificant-los al màxim, i facilitarem al ciutadà que els pugui resoldre per via telemàtica.
*      Dedicarem atenció preferent a la tasca dels treballadors municipals (tècnics, administratius, mestres, brigada, policia, servei de neteja) donant-los suport, facilitant-los la feina i posant al seu abast els mitjans necessaris perquè puguin dur a terme la tasca encomanada.
*      Controlarem que les escales salarials corresponguin realment a la productivitat i mereixements dels funcionaris.
*      Agilitzarem i simplificarem els tràmits administratius per a l'obertura de noves empreses i per a l'obtenció de permisos.
*      Respondrem en un termini raonable les peticions que adrecin els ciutadans.
*      Implementarem la Finestreta única per apropar l'Administració als veïns.
*      Adequarem les instal·lacions on està la Policia Municipal.
*      Treballarem les polítiques de dones des de l'Ajuntament.
*      Farem un poble socialment més just on es desenvolupi un projecte de vida amb les mateixes facilitats.
*      En casos de concurs públic, prioritzarem les entitats i empreses del poble.
*      El món municipal és un espai d’actuació urgent per la regeneració democràtica, perquè resten massa espais pendents de resoldre.
*      Els partits polítics majoritaris han assumit que els Ajuntaments s'han de dedicar en exclusiva a temes com la neteja, el trànsit, les llicències d'obres i d'activitats i l'organització de festes i actes culturals i conceben els Ajuntaments com una “empresa de serveis” i no reivindiquen competències que afecten directament els ciutadans com la justícia bàsica, l'ordre públic local, l'ensenyament primari i secundari, la sanitat de proximitat, l'habitatge, entre d'altres afers que cal resoldre el més a prop possible dels ciutadans.  
*      Des de l'oposició i/o des dels govern municipal defensarem la urgència d'un Estat català basat en la participació i el civisme, un Estat que vagi de baix a dalt, un Estat que només és possible amb la Independència.   
*      La senyera i la bandera local seran les úniques que onejaran al balcó de l'Ajuntament on governem. 
*      Promourem la regeneració democràtica, la transparència i l’austeritat a partir de la regulació del règim dels seus membres. 
*      Demanarem racionalitat i transparència en les retribucions d’alcaldes/sses i regidors/es.
*      Fixarem àmbits obligatoris en els quals s’hauran de convocar consultes populars a tota la ciutadania del municipi per prendre decisions transcendents sobre aquestes qüestions.
*      Donarem sempre resposta motivada a totes les instàncies i peticions que realitzin els ciutadans i garantirem l’accés a la informació municipal als regidors de l’oposició, en el temps i condicions establerts per les lleis.

*      Som conscients que només podem tenir allò que puguem pagar.
El nostre futur el construirem a base d'esforç, estalvi i els comptes clars.


Volem donar un agraïment especial a totes les persones que ens han ajudat a confegir aquest programa municipal. Nosaltres treballarem per fer-lo possible.



Montse Assens, Estefania Pérez, Mariona Borràs, Albert Bonet, Joan Barba, Núria Agustina, Anna Maria Casacuberta, Ferran Planell, Jordi Roca, Paulí Josa, Núria Garcia, Iolanda Agustina, Enric Torres, Àlex Carreras, Manel Tomàs, Carme Poveda, David Llop, Mar Fernández i Elisenda Sala.

Solidaritat Catalana per la Independència